Nieodkryte skarby...
Czasem słysząc młodych ludzi, którzy posiadają ogromny talent i nie pokazują go na zewnątrz, aż chce się pomóc. Nie bójmy się pokazać swoich talentów. Idźmy do odpowiednich osób, a oni już poprowadzą już nas przez najtrudniejszy okres, którym jest początek "kariery".
Dzisiaj polecam wam dzisiejszą moją inspirację do napisania tego posta...od pierwszego razu gdy usłyszałem Kasię zakochałem się w jej głosie...zresztą zobaczcie sami, a jej talent was pobije :)
Kasia Dereń - „Move in the Right Direction"
Kasiu...gratuluję i trzymam kciuki w dalszej twojej karierze muzycznej :)
Pozwole sobie jeszce was po raz kolejny prosić o głosy w konkursie Funklasa. To dla nas bardzo ważne, a wiem że są tutaj dobrzy ludzie, którzy potrafią pomóc.
Aby oddać na nas głos wystarczy:
1. Wejść na stronę: http://funklasa.pl/
2. Kliknąć: "logowanie z Facebook"
3. Przejść do: Rankingi
4. Wybrać zespół HENIO TEAM
Dobrze...zaczynamy już kolejną przygodę w magicznym świecie kuchni :)
W dzisiejszym dniu zaprezentuję wam moje wymyślone dania, którym są pieczone żebreka w miodzie, paście truflowej z orzechami.
Dzisiaj polecam wam dzisiejszą moją inspirację do napisania tego posta...od pierwszego razu gdy usłyszałem Kasię zakochałem się w jej głosie...zresztą zobaczcie sami, a jej talent was pobije :)
Kasia Dereń - „Move in the Right Direction"
Kasiu...gratuluję i trzymam kciuki w dalszej twojej karierze muzycznej :)
Pozwole sobie jeszce was po raz kolejny prosić o głosy w konkursie Funklasa. To dla nas bardzo ważne, a wiem że są tutaj dobrzy ludzie, którzy potrafią pomóc.
Aby oddać na nas głos wystarczy:
1. Wejść na stronę: http://funklasa.pl/
2. Kliknąć: "logowanie z Facebook"
3. Przejść do: Rankingi
4. Wybrać zespół HENIO TEAM
Dobrze...zaczynamy już kolejną przygodę w magicznym świecie kuchni :)
W dzisiejszym dniu zaprezentuję wam moje wymyślone dania, którym są pieczone żebreka w miodzie, paście truflowej z orzechami.
Pieczone żeberka w miodzie, paście truflowej i orzechami.
Przygotujmy sobie:
300g ugotowanych żeberek wieprzowych
4/5 łyżek płynnego miodu
1 łyżka pasty truflowej
garść siekanych orzechów włoskich
3 łyżki wody
Żeberka dzielimy na małe kawałeczki i dajemy do przygotowanej "marynaty" składającej się z płynnego miodu, pasty truflowej oraz orzechów.
Pieczemy w temp. 200 st ok 20/30 min. dbając oto by cały czas polewać żeberka miodem.
Smacznego :)
Pozdrawiam czytających, bartek.
Komentarze
Prześlij komentarz