"Z kuchnią na Ty" odcinek 1 część 1
W końcu...doczekalismy się.
Po wielu miesiącach ciężkiej, naprawdę ciężkiej i samotnej pracy stworzyłem swój autoski program. Dzięki dobroci serca i chęci pomocy Michała zrealizowany został pierwszy odcinek programu pt. "Z kuchnią na Ty".
Chciałem wszystkim mieszkańcom Polski oraz zagranicy przybliżyć kuchnię regionu podkarpackiego, która niesie wiele pyszności, o których niektórzy z samych mieszkańców nie ma pojęcia.
Sam program został podzielony na 2 części ( pierwszy odcinek -3 części), w których jako pierwszej poznacie dania kuchni tradycyjnej, natomiast w drugiej całkowicie moje, wymyślone dla danego miejsca.
Z przyjemnością czekamy na propozycje ofert miejsc do nagrywania w regionie.
W pierwszym odcinku ekipa programu gościła w jednym z najpiekniejszym miejsc podkarpacia - Muzeum Zamku w Łańcucie.
To własnie tutaj w pierwszej części programu poznacie przepis na tradycyjny kapuśniak regionalny na powidłach śliwkowych.
Link do przepisu...tutaj -> Kapuśniak regionalny
Polecam i pozdrawiam bartek boratyn.
Po wielu miesiącach ciężkiej, naprawdę ciężkiej i samotnej pracy stworzyłem swój autoski program. Dzięki dobroci serca i chęci pomocy Michała zrealizowany został pierwszy odcinek programu pt. "Z kuchnią na Ty".
Chciałem wszystkim mieszkańcom Polski oraz zagranicy przybliżyć kuchnię regionu podkarpackiego, która niesie wiele pyszności, o których niektórzy z samych mieszkańców nie ma pojęcia.
Sam program został podzielony na 2 części ( pierwszy odcinek -3 części), w których jako pierwszej poznacie dania kuchni tradycyjnej, natomiast w drugiej całkowicie moje, wymyślone dla danego miejsca.
Z przyjemnością czekamy na propozycje ofert miejsc do nagrywania w regionie.
W pierwszym odcinku ekipa programu gościła w jednym z najpiekniejszym miejsc podkarpacia - Muzeum Zamku w Łańcucie.
To własnie tutaj w pierwszej części programu poznacie przepis na tradycyjny kapuśniak regionalny na powidłach śliwkowych.
Link do przepisu...tutaj -> Kapuśniak regionalny
Polecam i pozdrawiam bartek boratyn.
Komentarze
Prześlij komentarz